Vienna Document 1992

Hieronder een deel van de inhoud van het "Vienna Document" uitgave 1992. Kennelijk een periodiek waarin bevriende Staten elkaar openheid van zaken geven m.b.t. hun militaire apparaat.

Uit de laatste foto, waarbij de datum te zien is, blijkt dat de opnamen zijn gemaakt op 25 oktober 1990. Hoogstwaarschijnlijk op de 573 Verzamelplaats Soesterberg. Let ook op de meetlatten en de kennelijk alleen voor de foto geplaatste punt 50's . Wie weet meer?

Alle foto's van Wout Jansen, met uitzondering van de laatste, die is van Barry van der Aart. Met dank!

Laatste nieuws 15-4-08: Wout Jansen schrijft:"Ik heb een goede kennis gesproken die omstreeks 1990 bij de domeinen in Soesterberg werkzaam was en deze vertelde mij dat vlg. hem deze foto's niet daar gemaakt zijn maar mogelijk in Stroe."

Foto's boven:
- Bovenaanzicht YP PW-RDR radaruiitvoering. Zie de constructie aan de binnenzijde van de linker topluiken en de mounts voor de radar op de flank.
- KN 76-92. YP-AT uitvoering.

Foto's boven:
- KN 86-85, mortiertrekker. Tevens het hoogste uitgegeven kenteken van de mortieren.
- Mortiertrekker (ook de KN 86-85?)

Foto's boven:
- KN 88-51 commando voertuig.
- KN 75-78 groepsvoertuig (of ombouw ) uit een aan het Piroc geleverde serie.

Foto's boven:
- De KN 88-89, wat een toeval...... lees er alles over: [ link ]

Foto's boven:
- Eender als eerste foto op deze pagina.
- KN 89-75 commandovoertuig. Opschrift "SBV" en "383" en sticker 'opleidingen'.

Foto's boven:
- Vrachtuitvoering (luik hefbomen ontbreken)
- KN 90-67 Vrachtuitvoering. Tevens het eerst uitgegeven kenteken voor een PW-V. (Eerste in de rij?) Stonden de voertuigen op de Verzamelplaats op kenteken gerangschikt?

De foto met datum 25-10-1990 en kennelijk dezelfde fotosessie al de foto's hierboven. Foto is ingezonden door Barry van der Aart (dank !) Te zien een YP AT, de KN 76-92 ?

TERUG